ADANA / SEYHAN - Anafartalar Anadolu Lisesi

Anafartalar Anadolu Lisesi

Sucuzade Mahallesi Bahçelievler Caddesi Numara 46 Seyhan/ADANA
Vizyon
Okulumuzu en kaliteli eğitim kurumu yaparak bölgemizde tercih edilebilirliğimizi arttırarak sürekli gelişen bir vizyon sergilemek.
Misyon
Öğrencilerimizi ;Türk Milli Eğitim Amaçlarına uygun olarak, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven ve ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Antalya´da yapılan tiyatro yarışmalarında 2011,2012 yıllarında derece yapmıştır.
08.30-15.20
İngilizce ve Almanca
Metro - Dolmuş
Var
Okulumuz merkezde olup Küçüksaate 10 dk.mesafededir.
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Kız Voleybol Takımı: Yapılan 3 maçta 1 galibiyet ve 1 maçtan da puan alarak sezonu kapattık. Erkek Voleybol Takımı: Grup maçlarını başarı ile geçtikten sonra yarı finallerle sezonu kapattık. Masa Tenisi Takımı: Grup maçlarını oynadıktan sonra sezonu kapattık. Tekvando kapsamında yarışmalarda yer almaktayız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenecektir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz, bu yıl liseler TÜBİTAK 4006 proje çalışmaları kapsamında spor bilimleri alanında bir proje ile yer alacaktır.
K1 ve K2 Projeleri